Ремонт санвузла

Санітарний вузол – приміщення особливе. Ідея чистоти та гігієни втілила їх існування у сучасному житлі. І від цього принципу – чистоти – відштовхується будь-який проект облаштування цього незамінного місця. Ремонт санвузла ускладнений зазвичай невеликою його площею, підвищеними вимогами до оформлення цього інтимного, загалом, місця і тим, що час ремонту без доступу до всіх щоденних процедур завдає величезних незручностей мешканцям будинку. Тому дуже бажано всі види ремонту робити якісно та швидко.

Комплекс ремонтних робіт слід розпочати з передпроектного обстеження. У старому або новому будинку дане приміщення часто експлуатується при підвищеній вологості. Необхідно ретельно дослідити якість водних комунікацій, надійність електропроводки, систему вентиляції. Не повинно бути не тільки видимої плісняви ​​та грибка, але й причин виникнення – вологи та застою повітря.

При стиснених площах доводиться робити вибір між простором і проблемою приховування труб. З новими матеріалами та технологіями це питання, на щастя легко вирішити, обігравши ніші та короби у потрібних тонах без випинання того, що має бути приховано.

Можна зробити ремонт санвузла самостійно або звернутися до фахівців, але не варто заощаджувати ні на матеріалах, ні на інструментах. Недоліки тут приховати чи виправити дуже важко.

Популярним матеріалом оздоблення санвузлів була і залишається керамічна плитка. При правильному укладанні це оптимальний вибір через довговічність, вологостійкість та естетику виду. Але правильне укладання вимагає хорошої навички і, якщо господар у собі не впевнений, краще запросити досвідченого плиточника. Професіонал зробить всю роботу набагато швидше, ніж аматор. І якісніше.

You may also like...