Переваги гнучкого каменю

Одним з найбільш надійних та міцних матеріалів є гнучким оздоблювальний камінь. Він є натуральним розрізом пісковика, який прикріплений до тканинної основи, що забезпечує оптимальне зчеплення на різних поверхнях. Текстури матеріалу відрізняються природним захопленням дух видів.

Тонкий шар оздоблювального матеріалу дозволяє успішно застосовувати його в процесі створення інтер’єру. Більш щільні та звичайні варіанти використовуються для оздоблення фасадів будівель. Фасадні декоративні елементи часто виготовляються із гнучкого каменю. Слід зазначити, що він повторює якість природного каменю. Однак сприятливо з великою різноманітністю форм: куля, квадрат, піраміда. Матеріал варіюється на стільки, скільки дозволяє уяву.

Головні переваги гнучкого каменю в наступному:

1. Пластичність. При бажанні матеріал може набувати будь-яку задану форму, закріплену на різних поверхнях. Як твердий ліс, він забезпечує вражаючий простір для фантазії та творчості.
2 . Міцність. Гнучкий камінь стабільний для негативного впливу довкілля.
3 . Величезний обсяг роботи: оздоблення стін, підлог, фасадів, басейнів та саун, облицювання сходів та камінів, формування ландшафтного дизайну та багато іншого.
4 . Витончений та неперевершений зовнішній вигляд.
5 . Безпечно для здоров’я та життя людини.
6. Маленька вага продукту, що значно простіше працювати з матеріалом.

Гнучкий камінь можна використовувати для нанесення фрески. Крім того, він поєднується з іншими текстурами через унікальний малюнок на зрізі. У розпорядженні майстрів велика кількість відтінків. В результаті цього залишається лише вибрати необхідний варіант і почати створювати.

You may also like...